Video galleri

Sådan virker vores hedvandsrenser

Hos FacadeRens anvender vi oftest en hedvandsrenser til facaderensning af ru facader som betonfacader og murværk. En hedvandsrenser er en professionel højtryksrenser. I videoen kan du se, hvordan den effektivt renser facaden.

Dybderens af kældergulv

Gulvet i kælderen afrenses med dybderensende gulvmaskine. Kunden havde forsøgt alt andet uden held efter en vandskade, hvor gulvets maling kogte op. FacadeRens ApS hjælper nu kunden med igen at have et rent gulv, så de kan få arkivet på plads.

Dybderensning af quartzgulv

FacadeRens ApS hjælper dig med en dybderensning af dit quartzgulv, helt uden brug af kemikalier. Med vores genbrugsmaskine kan vi rense gulvet i dybden. Quartzgulve er meget populære som gulvbelægning i bilhuse, udstillinger og kontorbygninger og skal behandles korrekt.

Miljørigtig højtryksrensning uden vandsprøjt!

FacadeRens ApS har en enestående højtryksrenser med genbrugsfunktion. Den kan klare op til 300 bar og 20 liter vand i minuttet og genbruger mere end 95 % af vandforbruget. Da alt vandet bliver i det lukkede system, giver det langt færre skader efter brug og kan med fordel benyttes ved renoveringer og indendørs afrensninger.

Facaderengøring - Sønderborg kraftvarmeværk

Sønderborg Kraftvarmeværks kedelbygning er beklædt med facadeplader i aluminium, som ikke må afrenses med højtryksrenser. En sådan behandling vil heller ikke give et rent resultat, modsat vores behandling med bløde børster og håndkraft, som er skånsomt og samtidig renser i dybden.

JoEl - Facaderengøring af glatte betonelementer

JoEls bygning var hårdt angrebet af rødalger, så FacadeRens ApS algebehandlede bygningen to gange inden vi påbegyndte facaderengøringen. Selve afrensningen foregik med ca. 170 bars tryk med en skånsom fladdyse og en vandtemperatur på 90 grader. Ved en sådan metode forsvinder algen og det rødlige skær, som den har afgivet i betonen og efterlader et flot resultat.

Dybderens af betongulv i lagerhal

FacadeRens ApS afrenser betongulv for Dansk Retursystem. Lagerhallen har været brugt til håndtering af returflasker. Vi afrenser, ved hjælp af vores unikke maskine, gulvet så det fremstår som ved lejemålets opstart.

Kontakt os
Luk vindue

FacadeRens

J.P Skovsvej 5, 7080 Børkop
Telefon.: +45 7026 7520
Mail: bf@facade-rens.dk

Find os også her