Algebehandling og dybderens hos DS Display A/S

Hvert år får vores trofaste kunde DS Display A/S i Brøndby vedligeholdt deres bygninger. Vi har tidligere afrenset deres facader og dette resultat holder vi ved lige ved at foretage en årlig algebehandling.

I løbet af vores femårige samarbejde har vi løbende gjort DS Display A/S opmærksom på vores andre ydelser, som en del af vores almindelige service. Derfor vidste DS Display A/S, at vi havde det rette udstyr og de rigtige kompetencer til at dybderense deres quartzgulv.

Vi begyndte med gulvet i køkkenet og vil i løbet af 2014 afrense quartzgulvene i salgslokalerne og kontorerne. Administrerende direktør Simon Kaas for DS Display A/S er meget tilfreds med samarbejdet, som bygger på gensidig tillid og respekt. Om vores samarbejde siger han:

Vi er utroligt glade for vores samarbejde med FacadeRens. I begyndelsen benyttede vi dem til at afrense og algebehandle vores facade og vi er meget begejstrede for deres abonnementsordning. Her kommer de af sig selv en gang om året og sørger for algebehandlingen. Helt uden at vi skal huske på noget.

De har løbende gjort opmærksom på, at de også løser andre opgaver. Derfor lå det ligefor, at de selvfølgelig skulle have opgaven, da vi havde behov for at få afrenset vores quartzgulve i køkken, salgslokaler og kontorer. Vi kan ikke være andet end ovenud tilfredse med resultaterne. De er behagelige, venlige og udviser den tillid, som er nødvendig for begge parter, når man skal samarbejde. Jeg anbefaler andre at benytte FacadeRens, hvis de også ønsker samme solide resultater, som vi oplever.”


Ring allerede i dag på +45 7026 7520 og hør mere om vores specialløsninger eller book et møde. Vi kører i hele Danmark og kommer gerne forbi din virksomhed for at se på en opgave.