Nyheder fra FacadeRens

Facaderens Og Vinduespuds Paa Vejle Sygehus 2 Facaderens og vinduespuds på Vejle sygeshus

Facaderens med hedvandsrenser og vask af ovenlysvinduer på den gammeldags facon på Vejle sygehus. Resultatet blev super godt.

Afrens af frilagt beton Bliv forårsklar med FacadeRens

Er din facade forårsklar? FacadeRens gennemgår i nyhedsbrevet for marts 2019, hvad du kan gøre for at få din facade flot til foråret. Og vi står selvfølgelig klar til at hjælpe!

Den Sorte Diamant Facaderens 1 Vi har været ude på nogle spændende opgaver

Vi har været ude på spændende opgaver! Læs mere om vores besøg hos Den Sorte Diamant i København og Boligselskabet VIBORG.

Frilagt beton afrenses fra lift Nu kan du få all inclusive tilbud året rundt

Næste gang du mangler en leverandør til at algebehandle og rense facaden, så vælg en all inclusive-aftale og slip for uventede merudgifter.

Image3 Ligner dine Steni-facader noget, der er løgn?

Åh nej, din Steni-facade er møgbeskidt! Griber du røret og ringer til de professionelle, eller vælger du en noget mere alternativ tilgang?

Image2 Facaderensens tretrinsraket

Der er tre trin til en ren facade - algebehandling, facaderens og imprægnering. Læs med - så afslører vi en lille hemmelighed.

IMG 0888 Hvad betyder din facade for dit brand?

Det er facaden, der afgør hvilken metode du får det bedste resultat af. Få udført professionel facaderens, det er altid en god investering.

Algebehandling Miljørigtig algebehandling der virker

Algebehandling er nødvendig i det fugtige danske klima. Men du skal være vågen, når du vælger. Du kan nemlig sagtens være både miljø- og omkostningsbevidst.

Facaderens Paa Gyngende Grund Der står en mand i en lift på en tømmerflåde …

Uanset underlag og overflade kan du trygt overlade opgaven til FacadeRens. Vi tager gerne utraditionelle midler i brug for at komme helt i mål - og levere et resultat, der er over forventning.

IMG 9605 Gulvrens uden produktionsstop

Gulvrens skal passe ind i din hverdag. Derfor sørger vi for at være fleksible, når dine gulve skal renses i dybden. Du bliver ikke forstyrret, og dine gulve bliver som nye igen.

Algebehandling Havneholmen 2 STO-facader kan også trænge til en afrensning

STO-facader består af mange forskellige mineraler. Med tiden bliver selv sådan en facade påvirket af naturens kræfter, og så er det rart, at du kan få professionelle til at klare ærterne for dig.

Facaderens Nytaar FacadeRens ønsker godt nytår

FacadeRens ønsker kunder og samarbejdspartnere en glædelig jul og et lykkebringende nytår. Vi står klar i 2016 til at løse dine opgaver - og du kan få en aftale i kalenderen allerede nu.

Algebehandling Forebygger du, eller lader du stå til?

Vælg algebehandling og skån din facade. Med algebehandling holder din facade sig ikke blot flot længere, du slipper også for bekostelige udbedringer af skader og at skulle skifte hele facaden før tid. Pas godt på din facade, så får du mest muligt ud af din bygning og din investering.

Scandinavian Center Fliserens 3 Vil du have mere ud af din flisebelægning?

Din investering i afrensning af din flisebelægning skal gerne kunne betale sig. Vælger du at få fliserne imprægneret, holder resultatet meget længere. Det er en sund investering - lidt ligesom vores sponsorat af den dygtige unge racerkører Kasper H. Jensen.

Scandic Hvidovre Facaderens 4 Får du nok ud af dine solceller?

Hvis dine solceller ikke er helt rene, risikerer du at miste en masse energiproduktion. Nok til at det tager meget længere at tjene dit solcelleanlæg ind. Sørg for at holde dine solceller rene og få det optimale ud af dit anlæg.

Her afrenses fliser for tyggegummi Det gør du da ikke, vel?

Det skæmmer rigtig meget, når belægningen udenfor et plantecenter, supermarked eller en bilforhandler er belagt med tilstrækkeligt mange stykker brugt tyggegummi. Eller for den sags skyld når fliserne har fået lidt for meget naturlig patina i form af alger. Men det kan der heldigvis gøres noget ved. Hos FacadeRens bruger vi en speciel maskine, som rengør i dybden. Den kan bruges både ude og inde.

Gulv Dybderenses 3 Alle mand på dæk!

Det danske vintervejr kan være en drøj omgang. Alt fra sne og slud til regn og storm kan få os til at skutte os og blive inden døre. Derfor er det så meget desto mere vigtigt, at du sikrer din bygning mod fugt- og vandskader, som på både den korte og lange bane kan føre gener med sig.

Gulv Dybderenses 4 Den store julerengøring

FacadeRens ønsker glædelig jul med ny struktur på hjemmesiden. Vi er også i gang med at rense gulve i stor stil og har mange opgaver, som kræver specialudstyr, nemlig en gulvrenser med sug.

Tagrenderens 3 Tagrenderens: Er der hul igennem?

Det danske vejr nærmest skriger på rene tagrender og velbeskårne træer. Desværre er det opgaver, som ofte ryger bag i køen, når vi skal nå det hele. Undgå skader på personer og materiel, rens tagrenderne og beskær træerne, eller få FacadeRens til det.

Steni2 Træffer du det lovlige valg?

Det er ikke alle algemidler, som er skånsomme for miljøet. Faktisk er der kun et godkendt algemiddel på det danske marked. Ved du, om dit tag bliver behandlet med det lovlige middel? Her får du et tip til, hvordan du ser forskellen, og hvad du selv kan gøre for at skåne miljøet, når dit tag skal algebehandles.

Roche Hvidovre, her afrenses med hedvandsrens Fuld fart på 2014

Det har været et helt forrygende forår hos FacadeRens, og det takker vi alle vores kunder for. Vi har blandt mange opgaver afsluttet 3. etape hos A. Enggaard på en byggesag for Dansk Supermarked. Efter alle tre etaper har vi afrenset byggeriet og imprægneret overfladerne, så de holder til vind og vejr.

FacadeRens ApS Hilsen fra FacadeRens

Så fik vi skudt 2014 i gang. Her hos FacadeRens har vi gang i mange gode kunder og også nogle spændende tiltag.

Tagrende Istapper Tagrenderensning forebygger istapper

Undgå istapper – få dine tagrender renset inden frosten sætter ind. Har du tidligere oplevet, at dine tagrender står for en ufrivillig del af husets juleudsmykning med store istapper hængende ned, er det på tide at overveje en rensning af tagrenderne.

Boing 727 vaskes med børster Lady Patricia tager et bad

Til september påbegynder FacadeRens en ganske unik opgave. Virksomheden er hyret til at rengøre et af Stillings vartegn, den store Boeing 727, som tilhører full-service bureauet 727 Group.

Algebehandling af eternit tag FacadeRens byder 2013 velkommen

FacadeRens skyder foråret 2013 i gang med flere spændende opgaver. Vi skal i gang med at vaske facaderne på en masse boligblokke i Kolding. I Herning afrenser og imprægnerer vi betonoverflader. Desuden skal vi algebehandle mange tusind kvadratmeter overflader og flere hundrede tage.

Rens af tagrender, Skagehøj Hammel Glædelig jul og godt nytår

Netop nu bliver vores maskiner serviceret, så vi kan være klar til udrykning i foråret, eller når du har brug for at få fjernet istapperne i tagrenderne – det er ikke for sent at få det gjort!

Kontakt os
Luk vindue

FacadeRens

J.P Skovsvej 5, 7080 Børkop
Telefon.: +45 7026 7520
Mail: bf@facade-rens.dk

Find os også her