Facaderensens tretrinsraket

Når beton og tegl skal renses, handler det ikke bare om at komme i gang. Det kræver en del mere arbejde, end du måske i første omgang mener er nødvendig. Og det er der en ganske særlig grund til.

Uden den rigtige tretrinsraket, kan du faktisk næsten lige så godt lade være.

Trin 1

Det hele begynder med: Algebehandlingen. Sørg for at facadens bliver overflade behandlet med AlgeFri N, det eneste lovlige algebehandlingsmiddel på det danske marked.

Det bruger vi fordi:

1) Det virker bare!

2) Det påvirker ikke miljøet negativt

3) Det gør overfladen klar til næste trin.

Trin 2

Når facadens overflade har stået lidt tid med algebehandlingen, er den klar til: Afrensningen.

Når facader med overflader af tegl og beton skal renses grundigt, kan du ikke bare gå i gang med højtryksrenseren. Du skal vide:

1) Hvilken type beton eller tegl er facaden lavet af?

2) Hvilken type afrensning anbefaler producenten?

3) Hvor højt et vandtryk kan overfladen holde til?

Trin 3

Din facade har nu været igennem både en algebehandling og en grundig afrensning. Den står så flot. Vil du ikke gerne bevare det indtryk noget længere?

Hvis ja, så er vejen frem imprægnering, fordi:

1) Det lukker facadens overflade

2) Det gør overfladen mere smudsafvisende

3) Du får valuta for pengene = facaden er ren længere.

”Det lyder omstændeligt”

Tænker du sådan, er du bestemt ikke den eneste. For det er bestemt noget af en omgang, for at få en ren facade. Derfor vil vi, i en god sags tjeneste, lige afsløre en lille hemmelighed:

Du kan faktisk godt nøjes med de to første trin.

Men vi anbefaler altid en imprægnering af facaden til slut. Især fordi det hjælper med at forlænge det flotte resultat - og fordi imprægnering er med til at beskytte overfladen mod fremtidig tilsmudsning.

Fravælger du imprægneringen, skal du budgettere med at få udført algebehandling oftere. Simpelthen fordi overfladen er mere modtagelig for alger uden en imprægnering.

Du bestemmer - så gør dig selv den tjeneste at undersøge dine muligheder grundigt.

 

Nyt fra FacadeRens

Netop nu er vi i fuld gang med at rense 24 boligblokkes facader. Som du nok kan se, sker der meget, når først vi går i gang med børster og håndkraft. Boligblokkene er beklædt med de meget populære STENI Colour-facadeplader, der med tiden alle har fået en noget anden farve, end den de begyndte med. Heldigvis kan grundigt arbejde sagtens genfinde de flotte farver til glæde for beboere, besøgende og alle andre, der kommer forbi blokkene.

Har din facade ikke længere sammen flotte farve, som da den først stod helt færdig? Ring til os på 7026 7520 - og få din facade renset. Vil du godt lige se, hvad vi kan, inden du takker ja? Vi giver gerne en prøve på vores håndværk.

 

FacadeRens ønsker vores kunder, samarbejdspartnere og netværk

en god jul og et brag af et nytår!