Ligner dine Steni-facader noget, der er løgn?

Så kræver det først og fremmest knofedt - i store bøtter. Nu findes Steni-facader i mange forskellige versioner, det ved vi heldigvis godt, men en ting har de til fælles: De elsker vand og børster. Sådan en rigtig god skrubbetur på ryggen, det er sagen. Den slags tager tid.

Mere skal der faktisk ikke til, før end de skinner igen.

Steni-facader er yderst holdbare

Det kan ingen tage fra dem. De har længe været favoritter til nybyggeri hos både boligforeninger og virksomheder. For der er næsten ikke det, man ikke kan opnå med sådan en facade.

De kan klare det meste, men med tiden har de det ligesom alle andre typer facader. De bliver lidt grønne og snaskede. Selv de mest smudsafvisende må se sig besejret af skidt og alger. Så når din facade er ved at få et flot, blødt lag grønt hår, er det på tide at skride til handling. Eller købe en god kam ...

Men vi tillader os nu lige at anbefale en grundig afrensing i stedet for et aftenkursus i håropsætning.

Vi ved en masse om Steni

Derfor havde Steni også valgt at bruge os i deres seneste katalog.

Fordi vi har et rigtigt godt samarbejde, og fordi de ved, at vi altid er klar til at hjælpe deres kunder, når facaderne er blevet lidt kedelige at kigge på.

En af de historier, du kan læse mere om, begynder sådan her:

"Det var erfaringen med rens af Steni-facader, der gjorde, at ejerforeningen Rosagården 6 i Roskilde valgte FacadeRens til at rense den ældre facadebeklædning."

Vi tør godt afsløre, at historien fik en meget lykkelig udgang. Det kan du selv læse mere om her

 

Nyt fra FacadeRens

Foråret lader vente lidt på sig, men vi er allerede godt i gang med mange opgaver rundt omkring i Danmark.

Har du investeret i vores abonnementsordning, kan du se frem til snart at få besøg af os. Med den våde vinter, og et forår der ser ud til at følge trop, er det vigtigt at komme hurtigt ud af starthullerne. På den måde kommer du algerne i forkøbet.

Vil du også gerne tegne et abonnement? Det kan vi da sagtens finde ud af - du ringer bare på +45 7026 7520. Så klarer vi resten.