Er du klar til sommer?

Holder du sommerferie lige om lidt? Mange danske virksomheder lukker helt eller delvist ned i sommerperioden. Det er derfor den ideelle periode at få foretaget større eller mindre vedligehold af bygninger og udendørs arealer. Så er både virksomhedens ansatte og virksomhedens fysiske omgivelser klar til sensommeren og efteråret.

Sommerplanlægning - den klarer vi

Godt nok kan den danske sommer gøre planlægning til noget af en udfordring. Men det er en vi gerne tager op. For om sommeren har vi travlt med at algebehandle, rense facader og tagrender og rense udendørs arealer.

Hos AUDI i Fredericia har de fx fået renset facaden og deres udendørs arealer. Agnar Stautz-Nielsen fortæller: ”Resultatet er helt perfekt. Der er ikke noget at sætte på det overhovedet. Alt tyggegummi blev spulet væk og samlet op - og facaden står som ny. Det har været en rigtig god oplevelse.” Læs mere her.

Virksomhed, forening eller privatperson

Senest har vi bl.a. algebehandlet boliger til stor glæde for Boligforeningen Skanderborg Bakker. Deres boliger har STO-facader, som er en facadetype der vinder stadig større indpas. Jesper O. Petersen fra Skanderborg Bakker fortæller: ”Vi har åbenbart en helt særlig type facade. Derfor tog FacadeRens fat i producenten og i samråd med dem, fandt de den rigtige måde at algebehandle på. Effekten er, at der ikke er nogen alger tilbage overhovedet.” Læs mere her.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 7026 7520. Vi ønsker dig en rigtig god sommer!

Hold ferie med god samvittighed

Mens du holder ferie, får vi ordnet noget af det, der måske ikke får den store opmærksomhed i hverdagen, men som betyder meget:

  1. Algebehandlet virksomhedens tag eller facade, så den fremstår præsentabel og flot igen.
  2. Renset virksomhedens facade, så den igen giver et flot førstehåndsindtryk.
  3. Renset virksomhedens skilte, så dine kunder let finder dig.
  4. Renset virksomhedens tagrender, så de er klar til efterårets nedbør.
  5. Behandlet virksomhedens overflader, så du undgår graffiti.
  6. Renset udendørs arealer for fx tyggegummi.

God sommer!

Nyt fra FacadeRens

På det seneste har vi afsluttet en hel del opgaver. Vi har bl.a. renset ca. 3,5 km tagrender på nogle lange boligblokke, som fik renset facaderne i samme ombæring. Learnmark, Freia-Forellen og Bauhaus i Vejle har alle fået renset deres facader, så de atter er flotte og præsentable.

Samtidig har vi været vidt omkring i Danmark for at rense fliser hos mange privatpersoner. De har fået indbydende terrasser, som er helt klar til masser af lange sommeraftner og grillhygge med venner og familie. Du kan også få renset din terrasse, så den er klar til sommerferie. Ring til os på 7026 7520 eller skriv på mk@facade-rens.dk

GOD SOMMER!