Nu kan du få all inclusive tilbud året rundt

Vi ved godt, vi altid bliver målt op mod andre i branchen. Det er helt naturligt, at du har flere leverandører i spil - og at du kigger på prisen. Hvem vil ikke gøre det?

Hvad får du så hos os?

Alle siger, du får professionel assistance - det gør du også hos os. Alle har det bedste udstyr, de dygtigste medarbejdere og den bedste arbejdsmoral. Tjek til alle tre. Men hvorfor er det så lige, du skal vælge FacadeRens, næste gang du står og har brug for algebehandling, facaderens, imprægnering - eller noget af alt det andet, vi kan

Fordi vi:

√  kommer ud og ser på opgaven, INDEN vi udarbejder et tilbud

√ sørger for materiel, hvis der er brug for lift, køreplader eller andet for at løse opgaven

√ inkluderer alle udgifter i tilbuddet.

Især det sidste er vigtigt for dig, for det betyder, at du ikke får en tarvelig merudgift på fx liftleje, eller en ekstra regning på ?? [du indsætter bare selv den seneste uforudsete udgift her].

Hos os får du: et tilbud, en pris - det kalder vi en all inclusive-aftale.

Vil du slippe for grimme overraskelser med en all inclusive-aftale? Kontakt os på +45 7026 7520 eller lige her.

 

Nyt fra FacadeRens

Sommeren er ovre og vores kundekonsulenter har forrygende travlt. Lige nu følger vi op på sommerens mange henvendelser fra både nye kunder - og fra dem der bruger os igen og igen.

Blandt de opgaver, vi har løst - og er i gang med at løse, skal nævnes:

  • Dybderens af kældergulve
  • Algebehandling af facader, tage og bådebroer*
  • Algebehandling og vask af en stor industrihal på 9.000 m2
  • Tagrenderens hos en boligforening, hvor 6.500 meter tagrender renses fra lift

* Algebehandling af bådebroer, tænker du måske? Ja, for alger gør bådebroer ekstra glatte, og det er der ikke meget sjov ved. Derfor betaler det sig at algebehandle sine bådebroer, så de mange, der færdes på broerne ikke glider og falder i vandet. For at skåne miljøet ruller vi algebehandlingen på - og vi bruger selvfølgelig det middel, Miljøstyrelsen har godkendt.