Facaderens på Steni-facader

Steni-facader har længe været blandt de foretrukne og mest populære facader til både nybyggeri og ved byfornyelse i bl.a. boligforeninger. Der findes så mange varianter og kombinationer, at mulighederne nærmest er endeløse.

Selv om Steni-facader har ry for at være meget hårdføre og modstandsdygtige, bliver de med tiden også angrebet af snavs og alger. Det kræver lidt håndelag at få renset Steni-facader, så de atter lyser op i bybilledet, men det kan sagtens lade sig gøre med professionel hjælp.

Facaderens på Steni-facader - hvordan og hvorfor?

Vi anbefaler, at du får afrenst din Steni-facade med almindelige børster og håndkraft. Producenter af Steni-plader fraråder nemlig afrensning med højtryksrenser over 100 bars tryk. Det er der en særlig god grund til.

Når du får foretaget en facaderens af Steni-pladerne med børster og almindeligt vandtryk undgår du, at vand bliver presset ind i den bagvedliggende konstruktion. Samtidig betyder metoden, at alt skidt fjernes – ikke kun overfladeskidtet. Du får simpelthen et flottere og mere vedvarende slutresultat.

Når dine steniplader har brug for en facaderens, får du det bedste resultat, hvis du vælger et firma, som kender til produktet og ved, hvad opgaven kræver. Vil du vide mere om, hvordan vi går til opgaven og præcis, hvor meget vi ved om Steni-facader? Det kan du læse mere om i brochuren fra Steni lige her.

Efter afrensningen kan du få skyllet facaden af med kalkfri vand. På den måde undgår du kalkpletter, der binder nyt skidt til overfladen. Alt efter hvilken type steniplader, din facade består af, vælger vi den helt rigtige tilgang til facaderengøringen og om det kan gøres med teleskopstænger eller fra en lift.

Steniplader med ru sten vaskes altid vandret/lodret for at undgå striber, her benytter vi et tryk på ca. 80-100 bar og varmt vand. Det er din garanti for, at resultatet bliver flot, ensartet og holder længe.

FacadeRens er en stærk samarbejdspartner inden for rensning af steniplader. Vi har mange års erfaring og dækker hele Danmark. Ring allerede i dag på +45 7026 7520, så kommer vi forbi og giver dig et godt tilbud på en facaderens af dine steniplader.

 

Vil du gerne vide mere om Steni-produkterne, kan du besøge deres hjemmeside her