Imprægnering af bygninger på Fyn

Når du har fået renset facaden på din bygning på Fyn, kan du med fordel få overfladerne imprægneret. En facaderens åbner porerne i fx betonelementer og gør, at den er mere modtagelig for alger og andet skidt. Derfor er det en fornuftig investering at få imprægneret overfladen og dermed forlænge facadens holdbarhed.

Imprægnering er ikke kun for facader

Har du fået renset dine udendørsarealer, fx flisebelægningen uden for din bygning på Fyn, kan du også vælge at imprægnere belægningen. På samme måde som med facader, er stenene nemlig mere modtagelige for skidt og smuds, når de lige er renset, fordi overfladen er helt åben.

Med en imprægnering lukkes overfladen, så belægningen holder længere. En imprægnering er ikke nok til at holde alt skidt væk, men det vil altid styrke overfladen, uanset om det er fliserne foran eller facaden på din bygning på Fyn.

Uanset om du har en erhvervsejendom eller boligbyggeri på Fyn, kan du få imprægneret alle overflader, så de forbliver flotte i længere tid. En god investering i dit byggeri.

FacadeRens er en stærk samarbejdspartner inden for facaderens og imprægnering. Vi har mange års erfaring og har kunder flere steder på Fyn. Skal vi komme forbi dig? Ring på +45 7026 7520, så aftaler vi et møde med det samme.