Store byggeprojekter kræver også bygningsimprægnering

Når nye projekter ligger klar på tegnebrættet, kan det sagtens svare sig for dig, som enten bygherre, entreprenør eller arkitekt, at tænke bygningsimprægnering ind i slutfasen af byggeprojektet.

En facadeimprægnering handler ikke kun om at bevare bygningens smukke ydre, men også om at beskytte mod indtrængende vand og fugt. På den måde sikrer du som bygherre, entreprenør eller arkitekt, at din og/eller kundens bygning forbliver sund og solid i længere tid.

Bygningsimprægnering bliver en del af processen

I forbindelse med nybyggeri er det altid en god ide at slutte af med at forsegle bygningsfacaden med en god imprægnering. På den måde mindsker du virksomhedens vedligeholdelsesudgifter og forlænger samtidig levetiden på byggeriet.

For dig som bygherre er det selvfølgelig en kortsigtet investering med et langsigtet afkast. Som arkitekt og/eller entreprenør hjælper du din kunde med at spare på udgifterne og forbedre indeklimaet, noget som alle i sidste ende kan drage fordel af og glæde sig over.

Ved at budgettere med en imprægnering i projekteringsfasen, bliver ingen parter overraskede over eventuelle udgifter i forbindelse med professionel assistance. I stedet får du en facade, som kan stå imod det danske vejrs luner ved at holde fugt og vand ude og varmen inde.

Vælg den rigtige leverandør til imprægnering

Ønsker du at hjælpe enten dig selv eller din kunde med at holde udgifterne på vedligehold nede? Vil du gerne skære ned på varmeforbruget i den nye bygning og dermed være mere miljøbevidst? Så er en bygningsimprægnering en af de rigtig gode løsninger. Men for at få det bedste og mest holdbare resultat skal du vælge en professionel leverandør til at udføre imprægneringen.

Når du vælger FacadeRens til at imprægnere et nybyggeri, vælger du en virksomhed med mange års erfaring med netop vedligehold af facader. Det er din garanti for, at du får det, du forventer og betaler for.

Kontakt os allerede i dag på +45 7026 7520 - vi sørger for en professionel finish af dit byggeprojekt.