Imprægnering forlænger levetiden

Når din facade bliver rengjort, åbnes porerne i facadens overflade, og det bevirker, at den er mere modtagelig over for algevækst og atmosfærisk skidt. En imprægnering af beton og tegl lukker overfladen, så den ikke suger så meget.

Du bør være opmærksom på, at en imprægnering ikke kan holde algevækst og andet skidt helt væk. Alger gror alle steder og er ofte det, der gør din facade beskidt og kedelig at se på. Med en imprægnering, også kaldet en overfladebehandling, kan du forlænge facadens levetid.

Imprægnering - hvordan og hvorfor? 

For at du får mest muligt ud af din investering, anbefaler vi derfor, at du vælger at få foretaget jævnlig algebehandling på din facade. Det gør, at din facade holder sig flot og ren i længere tid. Du kan tilmelde dig en abonnementsordning hos os, hvor vi sørger for at komme og algebehandle kontinuerligt, så du ikke skal spekulere over det.
 
FacadeRens har stor erfaring med imprægnering af beton og tegl, og vi benytter ofte masterseal303 og masterseal321B til at overfladebehandle med. Vi anbefaler altid vores kunder at imprægnere overflader efter en facaderens. Det forlænger facadens levetid og gør den mere smudsafvisende, noget der kan ses på den lange bane.

Du skal opleve en ensartet og ordentlig kvalitet, derfor arbejder vi ikke på akkord, men giver i stedet stærke tilbud og sørger for den helt rigtige løsning til alle vores kunder.
 
FacadeRens er en stærk samarbejdspartner inden for facaderens og imprægnering. Vi har mange års erfaring og kommer i hele Danmark. Skal vi komme forbi dig? Ring på +45 7026 7520, så aftaler vi et møde med det samme.
  
I sommeren 2015 imprægnerede FacadeRens Max Sibbern A/S' bygning. Her kan du læse, hvorfor Max Sibber A/S er så glade for resultatet.

Læs mere om, hvordan det er at samarbejde med FacadeRens lige her!