Helt perfekt hos Audi

FacadeRens ApS har hjulpet AUDI i Fredericia med at få vasket facaden og renset tyggegummi af deres p-plads. Facaden er beklædt med plader og krævede en nænsom behandling, så vi benyttede børster til opgaven.

Agnar Stautz-Nielsen fra AUDI Billogistik/Ejendomme fortæller: ”Jeg kunne bare ringe og så kom de for at kigge på opgaven sammen med os. Vi kunne endda selv bestemme tidspunktet for, hvornår det hele skulle sættes i gang. Så vi har fået det lige, som vi gerne ville have det. Hele forløbet har været supergodt!”

Hurtige og dygtige

Agnar Stautz-Nielsen fortsætter: ”Resultatet er også helt perfekt. Der er ikke noget at sætte på det overhovedet. Alt tyggegummi blev spulet væk og samlet op - og facaden står som ny. Det har været en rigtig god oplevelse. Nu håber vi bare ikke, at folk begynder at spytte tyggegummi ud på p-pladsen igen. Men vi ved jo, hvem der kan fjerne det for os.”

Ved spørgsmålet om, hvad han ville sige, hvis han skulle anbefale FacadeRens ApS til andre, er Agnar Stautz-Nielsen ikke i tvivl: ”Jeg vil sige, at de er hurtige, dygtige og tillidsvækkende. Jeg har kun godt at sige om dem. En helt igennem god oplevelse - rigtig godt. Jeg vil altid anbefale FacadeRens, det er helt sikkert.”