Algebehandling - beskyt overfladen

Du kan ret let se, om din virksomheds facade, tag eller belægning trænger til en omgang algebehandling. Så snart overfladen begynder at få sig et grønligt skær, er det på tide at skride til handling. Jo længere tid du venter, jo bedre får algerne fat, og så bliver det sværere at genoprette facadens oprindelige udseende. 

Vælger du FacadeRens til at varetage opgaven, får du et holdbart og miljørigtig resultat.

Algebehandling - hvordan og hvorfor?

Alger sætter sig fast i overfladen på virksomhedens facade og tag. Får algerne lov at sidde længe nok, kan de beskadige overfladen og dermed efterlade permanente skader. De fleste alger er dog relativt uskadelige for bygning, tag og belægning. De er bare ikke særligt kønne at se på.

Hvis du gerne vil have, at din virksomhed bevarer en flot facade og et algefrit tag, anbefaler FacadeRens, at du jævnligt får algebehandlet dine overflader. Til det formål har vi udarbejdet en abonnementsordning, som du kan tilmelde dig, du skal bare kontakte os. Så kommer vi selv og algebehandler arealerne, uden at du skal huske på det selv.

Hvad skal jeg vide om algebehandling?

Får du algebehandlet din facade ca. 1 gang årligt, er det muligt at holde algevæksten nede. Når du vælger algebehandling undgår du, at fugt bindes i mos mv., som er skadeligt for bl.a. tagflader og facader. Uden alger og mos vil du opleve, at din facade har en længere levetid og en pænere overflade.

FacadeRens benytter AlgeFri N, som er det eneste godkendte produkt på markedet - du kan læse mere om AlgeFri N her. En ekstra fordel ved AlgeFri N er, at du er garanteret en langvarig effekt af behandlingen.

Vi anbefaler også, at du vælger en imprægnering af facaden efter endt algebehandling, det er med til yderligere at forlænge behandlingens holdbarhed.

Du kan få udført algebehandling på:

  • Tage
  • Facader i stål, beton, mursten, aluminium mv.
  • Fliser, gangarealer mv.

FacadeRens har udstyr til at behandle med algemiddel i op til 10 meters højde uden brug af lift. Til opgaver på over 10 meters højde lejer vi en lift efter behov.

Når du vælger FacadeRens, får du en stærk og erfaren samarbejdspartner. Vi kører i hele Danmark og for at levere en ensartet og ordentlig kvalitet, arbejder vi ikke på akkord.

Kontakt FacadeRens på +45 7026 7520 allerede i dag - så kommer vi forbi og giver et godt tilbud på algebehandling af dine overflader.