Graffitirens fjerner alle spor

Er du så uheldig at have en facade, som kreative sjæle bare må male på? Du kan faktisk godt selv gøre noget for at slippe af med værkerne igen. Samtidig kan du afskrække dem fra at gå i gang igen - det er en ekstra bonus.

Grafitti kan pynte på visse facader, men mon ikke du helst vil være med i beslutningsprocessen? Er skaden sket, er det vigtigste, at du hurtigt handler, når du har opdaget ugerningen. Jo hurtigere facaden bliver renset af, jo lettere er det at fjerne grafittien. Bagefter kan du vælge at benytte antigraffiti, så du undgår lignende oplevelser i fremtiden.

Graffitirens - hvordan og hvorfor?

Oplever du, at der jævnligt udføres graffiti på din facade? Du kan med fordel vælge oprette en abonnementsaftale hos FacadeRens ApS. Så er du sikret, at vi kommer i aftalte intervaller og efterser din facade. Hvis der er behov for det, renser vi selvfølgelig din facade, og ellers vender vi tilbage igen senere. Uanset hvilken type overflade, din facade har, kan FacadeRens ApS hjælpe dig med at fjerne den uønskede graffiti.

Opdager du selv graffiti og vil du have det fjernet med det samme, kontakter du os naturligvis bare på +45 7026 7520. Du kan også vælge at kontakte os fra gang til gang. Uanset ordningen så kommer vi til aftalt tid og fjerner den uønskede graffiti, så du igen kan nyde en ren facade.

Når det kommer til at bekæmpe graffiti, gælder det om at stresse graffitiudøveren. Derfor anbefaler vi, at du benytter dig af antigraffiti, når først facaden er renset og flot igen.

Hvad skal jeg vide?

Når din facade får en omgang grafittirens, benytter vi altid de bedste produkter på markedet. Det er din garanti for, at effekten er optimal, og at vi altid benytter et produkt, der passer til din facades overflade. På den måde er du sikret det bedste resultat.

FacadeRens ApS er en stærk samarbejdspartner inden for graffitirens. Vi har mange års erfaring og kommer i hele landet. Kontakt os og hør nærmere på +45 7026 7520.