Rengøring af malede aluprofiler

Har du malede alusprofiler, som trænger til en rengøring og behandling? Så kontakt FacadeRens. Vi har stor erfaring med afrensning af malede aluminiumsprofiler, som benyttes i glasfacader og byggeri, hvor der er fokus på lysindfald og åbne miljøer.

Rens af malede aluprofiler - hvordan og hvorfor?

Som nye fremstår malede aluprofiler helt blanke og nymalede, men uden vedligeholdelse bliver overfladen med tiden mat at se på. Det er vores erfaring, at malede aluprofiler er særligt udsatte, fx der, hvor vandet løber af eller i samlingerne.

FacadeRens kan bringe den oprindelige nuance tilbage ved at polere profilerne. Vi anbefaler altid at vaske malede aluprofiler med børster, da det er en skånsom rengøringsmetode, som samtidig giver det bedste resultat.

Hvis rengøring med børster ikke er nok til at fjerne snavs og skidt, kan vi polere profilerne. Til slut behandler vi dine profiler med en beskyttende voks, så resultatet holder længere.

Hvad skal jeg vide om rens af malede aluprofiler?

Du skal være opmærksom på, at FacadeRens ikke kan fjerne tidens tand helt, ligesom vi heller ikke kan fjerne tegn på, at aluprofilerne er begyndt at irre. For at sikre en ordentlig og ensartet kvalitet arbejder vi ikke på akkord.

FacadeRens er en stærk samarbejdspartner inden for polering og facaderensning. Vi har mange års erfaring og kommer i hele Danmark. Ring allerede i dag på +45 7026 7520 og få et godt tilbud på rengøring og polering af din malede aluminiumsprofiler.