Eloxerede profiler

Har du aluminiumsprofiler med en rå eller naturlig overflade, skal du vælge FacadeRens til afrensningsopgaven. Vi har stor erfaring med både manuel og maskinel polering af eloxerede aluminiumsprofiler.

Rens af eloxerede profiler - hvordan og hvorfor?

Som nye fremstår eloxerede profiler helt blanke og lysegrå, men uden vedligeholdelse bliver overfladen med tiden mat at se på. Det er vores erfaring, at eloxerede profiler er særligt udsatte, fx der, hvor vandet løber af eller i samlingerne.

FacadeRens kan bringe den oprindelige og naturlige nuance tilbage ved at polere aluminiummet. Afhængig af din opgaves størrelse, vil vi vælge enten at polere manuelt eller benytte en maskine for at få aluminiumsprofilerne blanke og pæne igen. Efter endt polering behandler vi dine profiler med en beskyttende voks, så resultatet holder længere.

Hvad skal jeg vide om eloxerede profiler?

Du skal være opmærksom på, at FacadeRens ikke kan fjerne tidens tand helt, ligesom vi heller ikke kan fjerne tegn på, at aluminiummet er begyndt at irre. For at sikre en ordentlig og ensartet kvalitet arbejder vi ikke på akkord.

FacadeRens er en stærk samarbejdspartner inden for polering og facaderens. Vi har mange års erfaring og dækker hele Danmark. Ring allerede i dag på +45 7026 7520 og få et godt tilbud.