Skånsom facadevask giver flotte resultater

Din bygningsfacade er en integreret del af din virksomheds image. Facaden ses af mange, både medarbejdere, kunder og leverandører - og de tilfældigt forbipasserende. Derfor er det vigtigt, at den fremstår ren og flot. Det giver et godt førstehåndsindtryk, men det kræver vedligehold.

Er din facade lavet af stål, aluminium eller glatte steniplader, kræver den en skånsom behandling, når den skal rengøres. Her benytter FacadeRens altid børster og varmt vand, og vasker i videst muligt omfang facaden helt uden kemikalier. På den måde får din facade den mest skånsomme behandling og fremtræder igen flot og præsentabel.

Facadevask kræver knofedt

Hvis resultatet skal være i top, kræver en facadevask lidt ekstra knofedt. Det er vi ikke bange for at give den. Du kan være helt sikker på, at vi vil gøre vores ypperste for at sikre dig et godt resultat. Hvis du gerne vil undgå at facaden skal vaskes for ofte, anbefaler vi, at du får den imprægneret og/eller algebehandlet. På den måde holder resultatet længere.

Er din facade pudset op med STO facadepuds, også kendt som Rockwood, kræver den en lignende behandling når der skal gennemføres en facadevask. Her benytter FacadeRens en højtryksrenser, men sat på et meget lavt tryk. Desuden behandler vi først overfladen med algebehandling, som skal sidde et stykke tid, inden facaden vaskes ren. Derefter vil du opleve, at din facade er så god som ny igen.

Vil du gerne se en prøve på resultatet, kan vi også finde en løsning på det, inden vi går i gang med hele facaden. Så ved du, hvad du kan forvente.

Hvad skal du gøre?

Kontakt FacadeRens, så kommer vi forbi og kigger på opgaven. I samråd med dig vælger vi den helt rigtige facadevask til overfladen og sikrer dig det bedst mulige resultat. Ring i dag på +45 7026 7520 eller klik her.