Frilagte betonelementer kan også renses

Inden FacadeRens påbegynder en afrensning af din facade, laver vi et referencepunkt. Her kan du se, hvordan det endelige resultat kommer til at se ud. Samtidig kan vi justere trykket på højtryksrenseren, så det er tilpasset din facade og overfladen. Efter endt behandling anbefaler vi altid, at du imprægnerer betonelementerne.

FacadeRens er en stærk samarbejdspartner inden for facaderens og –imprægnering. Vi har mange års erfaring og dækker hele Danmark.

Rens af frilagte betonelementer - hvordan og hvorfor?

Til afrensning af frilagte betonelementer tilbyder FacadeRens kemisk afrensning med bl.a. alkutexfacaderens. Vi benytter denne renseform på overflader med skygger efter skilte. Vælger du at benytte dig af traditionel højtryksrensning kan skygger fra gamle skilte i enkelte tilfælde fortsat være synlige. Det undgår du ved at benytte kemisk afrensning.

FacadeRens benytter mobile anlæg fra Aquila til at foretage afrensning af frilagte betonfacader. Anlægget skal blot tilsluttes vand, og du undgår at skulle sørge for strøm. Anlægget kan levere op til 300 bars tryk og 130 graders varmt vand. For en effektiv renseproces kræves en stor vandmængde, og vores anlæg bruger op til 30 liter pr. minut.

Ved afrensning af frilagte betonelementer er det en fordel at benytte en turbo lance, hvor vi kan justere trykket. Som ekstra bonus er det også mere miljøvenligt. For at sikre en ordentlig og ensartet kvalitet arbejder vi ikke på akkord.

Kontakt FacadeRens allerede i dag på +45 7026 7520 og få et tilbud på rengøring af beton. Vi kører i hele Danmark og kommer gerne forbi dig for at give et godt tilbud.