Rens af glat beton

Hos FacadeRens kan du bestille en afrensning af glatte betonelementer. I sådanne tilfælde benytter vi os af traditionel højtryksrensning.

FacadeRens er en stærk samarbejdspartner inden for facaderens og –imprægnering. Vi har mange års erfaring og kommer i hele Danmark.

Rens af almindelig glat beton - hvordan og hvorfor?

Inden FacadeRens påbegynder en afrensning af din facade, laver vi et referencepunkt, så du kan se det endelige resultat. Samtidig kan vi justere trykket på højtryksrenseren, så det er tilpasset din facade og overfladen. Efter endt behandling anbefaler vi altid, at du imprægnerer betonfacaden.

Mobilanlægget kan levere op til 300 bars tryk og 130 graders varmt vand. For en effektiv renseproces kræves en stor vandmængde, og vores anlæg bruger op til 30 liter pr. minut. Til afrensning af glatte betonfacader benytter vi en fladstråledyse. Det sikrer, at du ikke oplever striber på facaden efter endt afrensning. Dysen slår ikke så hårdt på betonen, men til gengæld skal der bruges mere vand, end hvis man benytter en turbo lance.

Til afrensning af betonfacader tilbyder FacadeRens kemisk afrensning med bl.a. alkutexfacaderens. Vi benytter denne renseform på overflader med skygger efter skilte. Vælger du at benytte dig af traditionel højtryksrensning kan skygger fra gamle skilte i enkelte tilfælde stadig være synlige, det undgår du ved at benytte kemisk rengøring. For at sikre en ordentlig og ensartet kvalitet arbejder vi ikke på akkord.

Kontakt FacadeRens allerede i dag på +45 7026 7520 og få et tilbud på rengøring af glat beton. Vi kører i hele Danmark og kommer gerne forbi dig for at give et godt tilbud.