Fliserens gør dine fliser flotte igen

Har du behov for jævnligt at få renset dine fliser, kan du vælge en abonnementsaftale hos FacadeRens. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os fra gang til gang, når du skønner, at det er på tide at få vasket fliserne.

 

FacadeRens udfører alle former for fliserens både indendørs og udendørs. Vi anbefaler, at du får dine udendørs fliser behandlet med et algemiddel. Det skåner fliserne og giver et flot og holdbart resultat.

 

Det er muligt at komme algerne i forkøbet ved at udføre algebehandling 1-2 gange årligt. Du kan læse mere om algebehandling her.

 

Fliserens - hvordan og hvorfor?

Fliser kan let komme til at se slidte, trætte og kedelige ud, om det så er indendørs eller udendørs. Hvis du gerne vil have en flot overflade og rene fliser både inde og ude, er det nødvendigt at ofre en fliserens. På den måde har du pænere fliser længere.

 

Hvad skal jeg vide om fliserens?

Der er selvfølgelig forskel på, hvordan man skal behandle sine fliser, alt efter, om de ligger som gangareal udendørs, indendørs eller sidder på væggene. FacadeRens tilbyder rens af både indendørs- og udendørsfliser.

 

Udendørsfliser har ikke godt af at blive renset for tit. Derfor anbefaler vi altid, at du får imprægneret fliserne efter endt rensning, så overfladen forsegles. På den måde holder resultatet længere, uden at du skal spekulere på, om fliserne tager varig skade.

 

Rengøring af udendørsfliser

Når fliserne trænger til lidt mere, end du selv kan klare, er der hjælp at hente. Efter en god omgang fliserens fremstår de næsten som nye, klar til mange flere sæsoners brug og beundring.

 

Fliser har ikke godt af at blive renset for tit, derfor anbefaler vi altid, at du får imprægneret fliserne efter endt rensning, så overfladen forsegles. På den måde holder resultatet længere, uden at du skal spekulere på, om fliserne tager varig skade. I samme ombæring kan du vælge at få algebehandlet dine fliser, så har du helgarderet dig.

 

Rengøring af indendørsfliser

Har dine fliser indendørs set bedre tider? Så kan det måske løses med en god rengøring af fliserne. Indendørs påvirkes fliser af fugt, mados, røg fra stearinlys og meget andet. De kan godt komme til at se triste og kedelige ud, men derfor behøver du jo ikke købe nye fliser. Problemet kan måske løses ved en god omgang fliserens, der går i dybden. Vi har det helt rette udstyr til at rense fliser indendørs - uden bekymringer for dig.

Kontakt FacadeRens for en abonnementsaftale om afrensning af jeres fliseareal, eller kontakt os og hør nærmere om flisevask på +45 7026 7520.